vrijdag 12 maart 2010

I love my new bag by Simeon Farrar!!








De afgelopen weken mocht ik het iedere dag horen.. Schatje, weet je al wat je voor je verjaardag wil?! Nee! Stress...!!! Ieder jaar hetzelfde liedje, Ervoor niets kunnen bedenken en na je verjaardag van alles willen hebben hebben hebben!! Tot afgelopen week. Toen ik m zag wist ik, dit wordt m! Een nieuwe tas van de Londonse ontwerper Simeon Farrar. Helemaal met de hand gemaakt en geprint, dus een uniek stuk! Gelijk gekocht, want anders was ie weg natuurlijk. En nu nog een weekje wachten tot mn verjaardag!! Me happy!!!

Simeon Farrar is Londonse designer die Fine Art studeerde en de afgelopen 10 jaar als kunstenaar heeft gewerkt. In Februari 2004 lanceerde hij zijn eigen ready-to-wear label voor zowel mannen als vrouwen. Hij won al drie keer the New Generation Award tijdens de London Fashion Week en zijn label is wereldwijd te koop. Het label is, in kleine oplage, in Amsterdam te koop bij SKY.

Alle stoffen zijn met de hand geverfd en geprint. Kenmerkend is dat de stoffen na het kleuren/printen al gewassen worden voordat de verf droog is. Dit maakt ieder stuk nog unieker.

www.simeonfarrar.com

Geen opmerkingen:

Een reactie posten