dinsdag 2 maart 2010

I'll eat you up, I love you so.














Een regenachtige zondagochtend.. In alle vroegte door de regen op de fiets naar de bios. Want wij wilden hem zien, 'Where the Wild Things Are' een heerlijke film naar de kinderboeken klassieker (uit 1963) 'Max and the wild things' van Maurice Sendak. Mijn zondag kon niet beter beginnen! Fantastische beelden en te gekke muziek (door Karen O and the Kids)

Max is een eenzame jongen van 9 jaar oud met een groot voorstellingsvermogen. Als hij na een ruzie met zijn moeder wegloopt, vindt hij een bootje en gaat varen. Hij bereikt de oceaan en komt aan bij een eiland waar eigenaardige monsters wonen die hem willen opeten. Hij overtuigt ze ervan dat hij een koning is met magische krachten en ze benoemen hem tot hun koning.

De film is gemaakt door Spike Jonze. Hij is een amerikaanse film-, commercial- en videoclipregisseur en producent. Hij is met name bekend als regisseur van zijn twee films 'Being John Malkovich' en 'Adaptation'. En opvallende videoclips van onder andere Björk, Beastie Boys, Fatboy Slim en The Chemical Brothers.

Je begrijpt waarom wij hem wilden zien!




















































Geen opmerkingen:

Een reactie posten